Menu

Elektronica uit China bestellen

Elektronica uit China bestellen kunt u het beste laten doen door Smartrader. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van op maat gemaakte elektronica. Daarvoor werken wij samen met een vaste vertegenwoordiger in Shenzhen. Dit kunt u vergelijken met het Silicon Valley in China. U heeft een keur uit mogelijkheden. Denkt u aan maatwerk LCD schermen, toetsenborden, batterijpakketten, verwarmings- en koelelementen, zonnecollectoren en componenten.

Werkwijze elektronica uit China bestellen

Als u ons inschakelt om elektronica uit China te bestellen, dragen wij zorg voor de selectie van fabrikanten. Ook zorgen wij voor de inkoop en staan we garant voor een goede en hoge kwaliteitscontrole. De verpakking bijvoorbeeld is niet alleen duurzaam, stevige en veilig, ook kan uw personeel het product zeer eenvoudig uitpakken. Tot slot laten wij uw elektronica verzenden tot bij u in het magazijn. Kortom, we ontzorgen u van A tot Z! Naast eindproducten kunt u ook voor halffabrikaten of slechts componenten van een onderdeel bij ons terecht. Uw logo en/of huisstijl laten drukken op uw product? Geen probleem; laat het ons weten!

Productidee werkelijkheid laten worden

U heeft al langere tijd een idee voor een product in uw hoofd. Toch heeft het nog heel wat voeten in de aarde om het product te maken. Afgezien van het ontwerp, dient u ook over zaken na te denken zoals de eisen waar het product aan moet voldoen of hoe u uw idee juridische beschermt. Heeft u nagedacht over het testen van het product en hoe u het product wilt financieren? Duizelt het u al? Geen nood! Besteed alles uit aan Smartrader!

Ontwikkeld in Nederland, geproduceerd in China!

Smartrader werkt samen met een deskundige en ervaren Nederlands industrieel ontwerper. Hij kan bij u langskomen of u komt bij ons langs in Bilthoven. Misschien heeft u juist een product thuis liggen dat u wilt laten produceren, maar waarvan geen tekening meer bestaat. Dit heet Reversed engineering. Smartrader werkt samen met een partner die de tekening voor u kan realiseren. Ondertussen wordt het project beheerd door Smartrader. Wij zorgen ervoor dat er een goede balans is tussen tijd, de kwaliteit van uw product en de kosten. Niet voor niets hebben wij een groot netwerk fabrikanten in China die uw product zeer voordelig kunnen produceren, zonder in te leveren op kwaliteit.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Smartrader . Samen bekijken we uw mogelijkheden!