Menu

Produceren in China

Produceren in China heeft verschillende voordelen voor u als u op zoek bent naar een producent of fabrikant voor uw product. Smartrader kan daarin faciliteren. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van onderdelen die onze producenten voor u in China op maat maakt. Smartrader beschikt over een groot netwerk Chinese fabrikanten, zodat wij altijd de beste prijs krijgen voor de productie van uw product.

Producten laten maken in China

U kunt verschillende soorten producten laten maken in China. Laat ons weten welk product u wilt laten produceren in China en wij treden graag voor u op als tussenpersoon. Ook voor kleinere series. Hierbij nemen wij u de volgen zaken uit handen:

  • Het selecteren van een adequate fabrikant.
  • Bezoeken van de geselecteerde fabrikant om vast te stellen dat dit ook inderdaad een betrouwbare partij is.
  • Het opstellen van een aanbieding en eventuele benodigde contracten.
  • Overleg met de leverancier en met U over ontwerp en specificaties.
  • De coördinatie van de activiteiten nodig om een monster te laten ontwikkelen.
  • Het transport van het monster van China naar Nederland. Hieronder vallen ook de douane formaliteiten.

Werkwijze

Onze aanpak is helder en transparant:

  1. Kennismaking: wij ontvangen U graag bij ons op kantoor in Bilthoven. Bij een kop koffie bespreken we uw wensen, eisen en verwachtingen ten aanzien van product, prijs, verpakking of wijze van aflevering.

  2. Prijsbepaling: aan de hand van tekeningen, foto’s en⁄of monsters gaan we aan de slag en wordt de best beschikbare fabrikant gezocht. In overleg met de fabrikant wordt de eindprijs bepaald, dit op basis van een bepaalde order grootte.

  3. Proeflevering: Na acceptatie van de prijs worden de productie mallen gemaakt en levert de fabrikant een aantal monsters die u vervolgens zelf keurt. Dit proces herhaalt zich één of twee maal tot u volledig tevreden bent over de kwaliteit.

  4. Leveringen: Na goedkeuring van de monsters wordt de volledige order geproduceerd. Transport vindt plaats via de zee of door de lucht. De levering wordt rechtstreeks bij u in het magazijn afgeleverd.

Het beste resultaat

Smartrader streeft naar lange termijn relaties met haar klanten. Wij zorgen voor een constante kwaliteit en proberen onze klanten maximaal te ontzorgen. Smartrader heeft bewezen in staat te zijn tot het leveren van hoogwaardige goederen tegen een aantrekkelijke prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via het contactformulier.