Menu

Van idee naar product

U wilt een product ontwikkelen dat nog niet bestaat? Laat uw product dan produceren in China via een Nederlandse partij die deze markt op haar duimpje kent. Smartrader ontzorgt u in zijn geheel: van ontwerp, naar prototype en uiteindelijke fabricage. Daarbij houden wij rekening met alle eisen waaraan het product moet voldoen en adviseren we u hoe u uw productidee juridisch kunt beschermen.

Ontwerp van het product

Het begint allemaal met de omzetting van uw idee naar een professioneel ontwerp. Hiervoor werkt Smartrader samen met een vakkundige
industriële Nederlandse ontwerper. U kunt zelf kiezen of de ontwerper bij u op locatie langskomt of dat u toch liever een afspraak maakt voor het ontwerp met ons kantoor in Bilthoven.

Reversed Engineering

Misschien heeft u wel een product, maar geen tekening. Reversed Engineering is een vak in ontwikkeling. Van sommige producten is geen tekening meer beschikbaar en u wilt juist dit product nieuw laten maken! Een partner van Smartrader kan het.

Prototype

Als u tevreden bent over het ontwerp, gaan wij op zoek naar de beste fabrikant voor uw product in China. Hiervoor werken wij samen met betrouwbare zakenpartners in de regio China, die verschillende gespecialiseerde lokale producenten kennen. Is de fabrikant gekozen, dan wordt er een prototype geproduceerd die u op uw locatie ontvangt. U kunt het product dan keuren en uw feedback geven.

Productie en levering

Bent u helemaal tevreden met de kwaliteit, dan gaan wij over tot productie van uw hele serie. Via schepen of per vliegtuig wordt uw order tot in uw magazijn afgeleverd.

Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk onze succesverhalen of maak direct een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken.