Menu

Kleding laten maken China

Kleding laten maken in China kunt u nu via Smartrader snel en eenvoudig realiseren. Misschien heeft u er altijd al over gedroomd uw eigen kledinglijn te willen introduceren? Die droom kan nu werkelijkheid worden. U maakt een ontwerp en zorgt voor de marketing van uw eigen ‘private label’ lijn. Smartrader regelt de productie van de kleding met een eigen kantoor in China.

Kleding laten maken China: hoe doet Smartrader dat?

Als u Smartrader inschakelt om uw kleding te laten maken in China, nemen wij de volgende zaken voor u uit handen:

  • Het selecteren van een adequate fabrikant.
  • Bezoeken van de geselecteerde fabrikant om vast te stellen dat dit ook inderdaad een betrouwbare partij is.
  • Het opstellen van een aanbieding en eventuele benodigde contracten
  • Overleg met de leverancier en met U over ontwerp en specificaties
  • De coördinatie van de activiteiten nodig om een monster te laten ontwikkelen
  • Het transport van het monster van China naar Nederland. Hieronder vallen ook de douane formaliteiten.
  • Wij zorgen ook voor de verpakking en belabeling van de kleding, zodat u het zo in de schappen kunt leggen.

Zaken doen met China

Smartrader werkt dus voor u als tussenpersoon met ons grote netwerk van fabrikanten in China. Smartrader heeft al veel klanten ontzorgd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige goederen tegen een zeer scherpe prijs. Heeft u interesse om dit uit te besteden aan Smartrader, dan maken wij graag eerst kennis met u bij ons op kantoor. We zijn gevestigd in Bilthoven. In onderling overleg inventariseren wij uw wensen, eisen en verwachtingen ten aanzien van de producten, prijs, verpakking, de levertijd en de wijze van aflevering.

Prijsbepaling

Als u uw tekeningen, foto’s en of monsters meeneemt naar onze afspraak of ons die later toestuurt, gaat Smartrader voor u aan de slag om de beste fabrikant te selecteren voor uw product. Aan de hand van uw order en de grootte ervan krijgt u van ons een prijs te horen.

Proeflevering

Na akkoord voor de prijs, gaat de fabrikant voor u aan de slag. U krijgt een paar exemplaren thuis gestuurd. U keurt de producten en geeft uw feedback, waarna de fabrikant uw feedback verwerkt in het product. Dit wordt een paar keer herhaald totdat u tevreden bent.

Levering van uw producten

Heeft u akkoord gegeven voor de complete order? Dan produceert de fabrikant deze en stuurt u per vliegtuig of schip. De aflevering vindt bij u in het magazijn plaats.

Maak een afspraak met Smartrader