Menu

Smartrader maakt produceren in China mogelijk

Smartrader laat uw hoogwaardige product fabriceren in het Verre Oosten. Ook kleinere series zijn mogelijk. En tegen aantrekkelijke voorwaarden. Onze aanpak is helder en transparant. Smartrader beschikt over een netwerk van uitstekende Nederlandse ontwerpers die uw idee kunnen uitwerken, waarna uw product wordt geproduceerd in China.

Produceren in China Van idee naar product

Produceren in China

U kunt verschillende soorten producten laten maken in China. Laat ons weten welk product u wilt laten produceren in China en wij treden graag voor u op als tussenpersoon. Ook voor kleinere series.

Uw product uitbesteden

Van idee naar product

Smartrader ontzorgt u in zijn geheel: van ontwerp, naar prototype en uiteindelijke fabricage. Het ontwerp wordt gemaakt in Nederland, de productie vindt plaats in China.

Uw product laten ontwikkelen

Succesverhalen

Smartrader heeft twee voorbeelden waarin de klant een product heeft bedacht en Smartrader dit product heeft gerealiseerd. Lees ook hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren.

Bekijk voorbeelden
Voor innovatieve ondernemers en start-ups

Voor innovatieve ondernemers en start-ups

Als ondernemer hebt u innovatieve ideeën, en zoekt U een mogelijkheid om uw product te laten produceren. Hebt u gemerkt dat Nederlandse producenten niet altijd voldoende tijd, durf of interesse tonen? Dan is Smartrader uw partner!

Onze werkwijze



Nagenoeg elk denkbaar product is leverbaar!

Uw producten worden franco bij u aan de deur afgeleverd. Hoe eenvoudig kan het zijn?
Dus als u een goed gemaakt product wilt, voor de juiste prijs en zonder gedoe … laten we kennismaken!

Neem contact met ons op?

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.