English Version
 

De aanpak van Smartrader

Onze aanpak is helder en transparant:

  1. Kennismaking: Wij ontvangen U graag bij ons op kantoor in Bilthoven. Bij een kop koffie bespreken we uw wensen, eisen en verwachtingen ten aanzien van product, prijs, verpakking of wijze van aflevering.

  2. Prijsbepaling: Aan de hand van tekeningen, foto’s en⁄of monsters gaan we aan de slag en wordt de best beschikbare fabrikant gezocht. In overleg met de fabrikant wordt de eindprijs bepaald, dit op basis van een bepaalde order grootte.

  3. Proeflevering: Na acceptatie van de prijs worden de productie mallen gemaakt en levert de fabrikant een aantal monsters die u vervolgens zelf keurt. Dit proces herhaalt zich één of twee maal tot u volledig tevreden bent over de kwaliteit.

  4. Leveringen: Na goedkeuring van de monsters wordt de volledige order geproduceerd. Transport vindt plaats via de zee of door de lucht. De levering wordt rechtstreeks bij u in het magazijn afgeleverd.

Het beste resultaat

Smartrader streeft naar lange termijn relaties met haar klanten. Het Wij zorgen voor een constante kwaliteit en proberen onze klanten maximaal te ontzorgen. Smartrader heeft bewezen in staat te zijn tot het leveren van hoogwaardige goederen tegen een aantrekkelijke prijs.

Onze aanpak garandeert U het beste resultaat.